Pålitlig och effektiv returhantering

På Belwrk tar vi även hand om returhantering på ett effektivt och pålitligt sätt för att säkerställa hög kundnöjdhet och minimera kostnader. Här är hur vår returprocess fungerar:

✔️ Koppla ihop retur med order: Koppla ihop retur med order: Varje order skickas med en returetikett för snabb och relevant information vid returhantering, inklusive ordernummer och avsändare.

✔️ Kontrollera returen: En standardiserad rutin säkerställer att originalförpackningen är intakt, eventuella plomber och taggar är kvar, varan är hel och utan defekter. Vi undersöker även repor, märken, fläckar eller missfärgningar.

✔️ Justering och dokumentering: Vi gör sedan en bedömning för huruvida varan ska ut på lagret för att hamna i försäljningsflödet igen, ifall den behöver bearbetning i form av strykning, ny etikett/förpackning eller måste kasseras/skänkas bort. Returorsak i retursedeln effektiviserar även denna process.

✔️ Inlagring av returen: Om möjligt strävar vi efter att reparera defekta produkter och återanvända dem för att minska avfall och kostnader för er och miljön. 

 

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?