Om oss

Vår historia

1994 startades BELWRK som Fru Olsson AB, fokuserat på främst posthantering.

År 2013 såldes bolaget och drevs av grundaren Carina Stjernström i fyra år innan ny ledning tog över. 2014 utökades verksamheten till att hantera större logistikflöden.

2019 bytte bolaget namn till BELWRK, vilket står för bemanning, e-handel och logistik work. Amanda Sehlberg är nuvarande VD sedan 2020. I februari 2023 flyttade de till nuvarande lokaler i Vinsta industriområde.

 

Vår vision

Att lägga ut logistiken ger dig möjlighet att skifta fokus och att lyfta blicken. Det är en chans att utvecklas och att ta nästa steg mot dina drömmar och visioner. Men det är också att släppa lite på kontrollen över ditt varumärke. Att inte längre ha full insyn i detaljerna och att inte kunna styra över varje interaktion. För dig som varit ensam med ditt bolag under lång tid kan det kännas som att lämna över en del av dig själv. Det är ovant att släppa greppet. Och lite läskigt.

Då vill du inte bli en i mängden på en anonym plattform med robotservice. Då vill du bli sedd, förstådd och omhändertagen av människor som bryr sig lika mycket som du gör. Som tar sig tid att förstå vad som är viktigt för dig och hur just du vill ha det. Som gärna gör det där lilla extra. För att vi vet hur viktigt det är för kundupplevelsen.

Det kallar vi logistik med hjärta.

Hur kan vi hjälpa dig?