Kontakta Oss


Kontakta oss
Om oss | Belwrk Bemanning, Outsourcing, Rekrytering sedan 1994
1661
page,page-id-1661,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Om oss

 

Vår affärsidé är att tillsammans med dig som kund hitta en helhetslösning som är skräddarsydd för att kunna underlätta så mycket som möjligt för er verksamhet. Detta har vi gjort sedan 1994 och under den här tiden har vi utvidgat våra affärsområden till flera olika där vi märkt att det finns ett behov av fler lösningar. Vi kan bemanning och finns här för att hjälpa er.

 


 

Vår tanke om hur vi på bästa sätt kan underlätta ert arbete och stödja er i vidare utveckling har slipats och trimmats sedan start. Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsbolag och har som specialitet att hyra ut administrativ personal till alla positioner hos företag oavsett vilken storlek.

 

Goda relationer är viktiga

Vi förstår vikten av goda relationer i alla sammanhang och ser kopplingen mellan ert företags värdegrund och kvalitet på levererad produkt. En välmående organisation ger otroliga möjligheter till skapande och fina samarbeten. Vi är också ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag och vi värdesätter vår personal högre än något annat. Att inte vara störst på marknaden, ger oss möjligheten att vara personlig och vårda relationerna mellan kunder och kandidater och oss.

 

Fördelar att anlita Belwrk

På Belwrk erbjuder vi en samlad helhetslösning för din administration, distribution samt korrespondens och övrig kundservicekommunikation. Låt oss sköta ledet från order till leverans och däremellan plocka, packa, behandla betalningsärenden och registrera returer.

Vi är både specialiserade och rutinerade och har god erfarenhet av att stödja administration inom många olika sorters företag i olika branscher. Medvetenheten om vår egen förmåga ger oss möjligheten att stödja din verksamhets utveckling på ett sätt du inte tror är möjligt – innan du ser oss leverera.

 

Helhetslösningar inom bemanning

Vi genomför marknadsundersökningar och ger dig allehanda siffror och statistik och om ni har kundtjänst som en service för era medlemmar ­- låt oss möta dem i telefon och registrera dem nya i system.

 

Vad kan det kosta att få hjälp med bemanning?

Som kund betalar du en timkostnad eller ett fast pris för en tjänst. På så sätt kan du lätt få en överblick för den faktiska kostnaden när det behövs personal vid sjukfrånvaro, toppar i försäljning eller i avvaktan på nyanställningar vid en kraftig expansion. Vi är inte låsta vid fasta lösningar och är alltid öppna för flexibilitet som passar oss båda.

 

”Vår affärsidé är att kunna hitta en helhetslösning för just ditt företag för att kunna underlätta så mycket som möjligt för er medan ni fokuserar på er kärnverksamhet.”

 

Välkomna att kontakta oss för en offert.

 

Kontakta oss för offert