Outsourcad kundtjänst

Att växa som företag är spännande, men det medför ofta fler uppgifter som kräver uppmärksamhet och utveckling. I denna snabba tillväxt kan det vara utmanande att upprätthålla kundservice. Här kommer vi in i bilden.

Vi tar hand om dina kunder

Med nästan 20 års erfarenhet av kundservice kan våra professionella och engagerade team säkerställa att dina kunder får förstklassig service. Att outsourca kundservicen är dessutom ofta mer kostnadseffektivt än att anställa egna medarbetare.

Personlig service

Ni har friheten att välja – antingen använda ert nuvarande kundservicesystem eller vårt, skräddarsytt efter era önskemål. Med lång erfarenhet, pålitlighet och flexibilitet strävar vi efter att göra det smidigt för er. Genom att ta del av våra tjänster skapar vi personliga och meningsfulla kundupplevelser samtidigt som vi levererar mätbara resultat.

Tillsammans sätter vi klara mål och KPI:er, inklusive svarstider, lösningsgrad och kundnöjdhet. Genom att dessutom logga ärenden ger vi dig viktiga insikter för att hantera problem och anpassa tjänsten baserat på kundfeedback. 

Oavsett om ni behöver outsourca lagerlogistik, kundservice eller båda, finns vi här för att hjälpa er. Kontakta oss så ser vi till att få allt på plats.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?