Kontakta Oss


Kontakta oss
Rekrytering Stockholm, Personalrekrytering - Belwrk
2919
page,page-id-2919,page-child,parent-pageid-917,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Rekrytering Stockholm

Behöver du hjälp med rekrytering i Stockholm? Vi har ett stort nätverk av kunniga och professionella kandidater som jobbar med många olika områden. De områden vi är specialister på är kundtjänst, reception, lager, logistik, ekonomi, administration samt inom läraryrket. Vi tar en engångsavgift för rekrytering med en start avgift på 10% och fakturering av resten efter uppdraget slutförts.


 

Rätt kandidat på rätt plats

 

Känner du att du behöver hjälp med rekrytering inom något av dessa områden, eller ett närliggande område? Jobbar du på ett företag i Stockholm med omnejd? Vi finns här, med bred kompetens inom bemanning och rekrytering, och vi kan hjälpa dig att hitta rätt person till rätt plats om du önskar den hjälpen. Vi har en känsla för matchning när det gäller företag och personal. Vi har lång erfarenhet av detta och många nöjda företag, där vi har kunnat rädda deras personalsituation under hektiska perioder, kan rekommendera oss.

 

Rekryteringshjälp

 

Så, behöver du också hjälp med att rekrytera rätt person? Det är inget man gör i en handvändning, men vi kan hjälpa dig, då vi har ett stort nätverk med kandidater som är redo att börja jobba inom dessa områden: kundtjänst, reception, lager, logistik, ekonomi, administration samt inom läraryrket.. Har du funderingar hur rekryteringen går till? Hör av dig till oss, så reder vi ut alla begrepp och frågor som du kanske har. Varmt välkommen att kontakta oss för hjälp med bemanning, outsourcing och  rekrytering!