Kontakta Oss


Kontakta oss
Outsourcing växel, Outsourcing svarsservice | Belwrk Bemanning
2931
page,page-id-2931,page-child,parent-pageid-2913,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Växel och svarsservice

Vi hjälper dig och ditt företag med alla arbeten inom växel och svarsservice, som du inte hinner med. Ett viktigt jobb utåt, som vi kan göra åt er med hjälp av vår outsourcing. Vi tar hand om hela avdelningen om ni vill, med hjälp av kompetent personal som sköter jobbet inom växel och svarsservice professionellt åt er, men från en annan plats då vi är baserade i Stockholm. Vi hjälper företag över hela Sverige.


 

Outsourcing av växel

 

Vi har en mängd kontakter med kompetens inom växeljobb. Behöver du assistans? Klarar du inte av att hantera er företagsväxel? Kontakta oss så hjälper vi dig med outsourcing. Våra kandidater är kompetenta och kan hantera hela ert växelarbete om ni önskar. Om vi tar över det arbetet åt er, så lan ni med lugn och ro koncentrera er på de samtal som kommer in och känna er trygga i att någon ser till att samtal kommer till rätt person. Inkommande samtal kan snabbt bli en stressfaktor, men om ni outsourcar detta åt oss, kan ni koncentrera er på de viktiga samtalen.

 

 

Hjälp med svarsservice

 

Vi har också kandidater som kan hjälpa er med svarsservice, antingen både växel och svarsservice eller bara svarsservice, beroende på vilket system och vilka rutiner ni på ert företag har. Ni kan outsourca hela er svarsservice åt oss och det betyder att vi svarar på alla samtal och mail som kommer in. Ni kan känna er trygga i att era kunder blir professionellt bemötta och ni kan sköta ert jobba och koncentrera er på det ni kan bäst. Låter det som en lösning på era problem? Kontakta oss för mer information om denna lösning. Vi informerar då om priser för outsourcing, våra rutiner och upplägg, samt hur vi kan hjälpa er på olika plan.