Kontakta Oss


Kontakta oss
Outsourcing 3PL, Tredjepartslager | Belwrk Bemanning
2925
page,page-id-2925,page-child,parent-pageid-2913,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Tredjepartslager 3PL

 

Vi erbjuder tredjepartslogistik för mindre e-handlare som vill ha lagret i Stockholmsområdet. För att du Att outsourca lagret till oss gör att du som driver e-butiken ska kunna syssla med det som du är bra på och driva affärerna framåt. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss och våra erfarna kandidater. Vi har lång erfarenhet av pack och plock, lager och logistik samt kundtjänst. Du kan få allt detta i ett paket av oss om du väljer vår 3PL-lösning. Tredjepartslogistik betyder att vi sitter i egna lokaler och sköter ordermottagning, packning och frakt, samt kundservice om det behövs.


 

Vilka system kan våra 3PL-kandidater?

 

Vi jobbar i Magento, men har även lång erfarenhet av WooCommerce som många av våra kunder har, vi har även jobbat en del i Shopify.
Vi har också en hel del kunder som inte har några specifika lagersystem, som exempelvis jobbar med manuella excel-listor eller i sina bokföringssystem.
Att vara kund hos oss förutsätter inte någon dyr systemintegration! Vi löser alla jobb inom 3PL. Så, om du behöver hjälp med tredjepartslogistik och lagerlösningar för er butik och e-handel, kontakta oss för outsourcing av ert lager. Vi sköter hela cykeln av kundens beställning.

 

Fraktalternativ tredjepartslogistik

 

Vi jobbar med flera olika fraktbolag så som DHL, UPS, Schenker, PostNord och Mailworld. Vi jobbar även med många nya roliga lösningar så som Airmee och Budbee. Vi är väldigt flexibla och hittar alltid en bra lösning för alla parter. För oss är det viktigt att en så stor investering som bemanning är, funkar för både företag och kanditat, och därför lägger vi mycket vikt på att relationen, kommunikationen och kompetensen är rätt. Kontakta oss gärna om du har frågor om outsourcing inom 3PL och tredjepartslager.