Kontakta Oss


Kontakta oss
Kuponghantering, Outsourcing - Belwrk
2937
page,page-id-2937,page-child,parent-pageid-2913,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Registrering och kuponghantering

Vi hjälper dig med kuponghantering och registrering när du inte hinner med detta själv. Du outsourcar detta åt oss, vi ser till att jobbet blir utfört, och du kan koncentrera dig på det du är bra på! Kontakta oss för mer information om outsourcing av tjänster inom registrering och kuponghantering.


 

Hjälp med registrering

 

Vad är registrering? Jo det kan vara att lägga upp prenumeranter som skrivit upp sig på en lista. Det kan vara adresser som ska registreras eller telefonnummer som ska läggas upp för olika syften. Det kan vara tidskrävande arbete som ni inte har tid med, antingen aldrig eller i perioder. Det är där Belwrk kommer in i bilden. Vi har ett stort nätverk med kandidater som kan hjälpa er med registrering av olika slag. Kontakta oss om ni vill veta mer hur ni kan outsourca registreringsarbetet!

 

Outsourca kuponghantering

 

Man kan undra vad kuponghantering är i dessa digitala dagar. Det är faktiskt fortfarande företag som har fysiska kuponger som kunden ska fylla i för att få en prenumeration eller en beställning genomförd. Att hantera kuponger och registrera den information som kommer in på dessa kuponger via brev, kan vara väldigt tidskrävande när man inte har mycket tid. Om du outsourcar kuponghantering till oss på Belwrk så kan du räkna med att jobbet blir gjort både noggrant och snabbt. Resultatet av att outsourca till oss blir att jobbet blir gjort, riktigt bra, och ni slipper tidskrävande uppgifter och kan ägna er åt det ni är bra på.