Kontakta Oss


Kontakta oss
Outsourcing Kundtjänst, Kundtjänstpersonal - Belwrk
3061
page,page-id-3061,page-child,parent-pageid-2913,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Kundtjänst

Vi kan ta över hela er kundtjänst helt eller ta över specifika moment som är tidskrävande. Vi tar bara betalt för utfört arbete och har styckpriser för samtal eller mail-hantering om ni så önskar. Ni har behoven av kundtjänstpersonal, vi har personal, erfarenhet och lösningen! Vi hittar en lösning utefter just era behov!


 

Outsourcing kundtjänst

 

Ibland växer man fortare än väntat och det blir svårt att hänga med. Rekryteringen hamnar efter och det är kanske svårt att hitta rätt personal. Det blir då snart ett stort projekt att anställa personal till kundtjänstavdelningen, som är en väldigt viktig del i verksamheten, det kan vara kundernas första kontakt med er som företag. Att kundtjänsten fungerar är en viktig del av företaget.

Det kan också vara så att ert företag har svårt att hitta kundtjänstpersonal, kanske på grund av det geografiska läget? Då passar det fint att outsourca kundtjänst till oss på Belwrk som sitter i Stockholm, men kan sköta jobbet åt företag runt hela Sverige.

När du anlitar oss på Belwrk för outsourcing av kundtjänst, tar vi över de kundtjänstuppgifter du önskar och sköter dem från Stockholm där vår personal finns. Vi kan alltså hjälpa företag i hela Sverige, från norr till söder. Vi ser till att kommunikationen sköts trots eventuellt avstånd och du kan lägga ansvaret i våra händer när det gäller vissa arbetsuppgifter. Du kan känna dig trygg i att arbetet blir gjort, effektivt och professionellt när du anlitar outsourcing av kundtjänst hos oss på Belwrk.

 

Kontakta oss gärna för att förklara er situation på er kundtjänstavdelning, stor som liten, så kan vi utgå från det och arbeta upp något som fungerar för alla parter.