Kontakta Oss


Kontakta oss
Outsourcing Kundtjänst, Lager, 3PL m.m. | Belwrk Outsourcing
2913
page,page-id-2913,page-parent,page-child,parent-pageid-917,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Outsourcing

Behöver du hjälp med att hitta bra personal till en hel avdelning eller enstaka arbetsuppgifter? Då är outsourcing en lösning. Vi har ett stort kontaktnät med kompetenta kandidater och kan hjälpa dig att hitta rätt personal för det arbete ni inte hinner med. Vi hjälper dig med outsourcing!


 

Outsourca

 

Vi hjälper dig med outsourcing inom några specifika områden där vi är riktigt vassa:

  • kundtjänst
  • tredejpartslager/3PL
  • växel och svarsservice
  • registrering och kuponghantering

Har ni på ert företag andra relaterade arbetsuppgifter som ni skulle vilja outsourca? Kolla med oss, det kan hända att vi kan hjälpa dig även med det även om det inte står i listan.

 

Outsourcing i hela Sverige

 

Sitter ditt företag i Norrland eller på landet, långt i från storstan? Inga problem, när du anlitar oss för outsourcing, sköter vi jobbet på distans så ditt företag kan befinna sig var som helst i Sverige. Vi ser till att kommunikationen sköts på ett bra sätt så att det inte blir några missförstånd. Bra rutiner, bra kommunikation och kompetent personal kan vi erbjuda! En perfekt lösning för stora och mindre företag som har svårt att hitta rätt personal.

Låter det intressant? Vill du ha hjälp med outsourcing?