Kontakta Oss


Kontakta oss
Receptionist - Bemanning Reception, Stockholm | Belwrk
3251
page,page-id-3251,page-child,parent-pageid-921,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Läs mer om registrering

Reception

 

Receptionisten är företagets ansikte utåt. Att vara receptionist kan innebära en lång rad olika arbetsuppgifter inom många olika verksamheter och branscher. Egenskaper som uppskattas är ofta hög social kompetens, förmåga att förstå andras situation, förmåga att ta initiativ, arbeta självständighet och ta ansvar.

Behöver du en duktig receptionist som kan rycka in vid behov eller täcka upp för en längre tid? Vår personal besitter hög kompetens och vi kan erbjuda stor flexibilitet.


 

Att arbeta i reception

Den första person era kunder möter är oftast er receptionist. Receptionisten behöver besitta ett flertal olika färdigheter då arbetsuppgifterna kan vara många och varierande. Man kan säga att receptionisten är spindeln i nätet på företaget. Det vill säga den som håller koll på alla delar, ser till att rätt person får rätt information, lotsar besökare rätt, svarar på frågor och informerar. Andra arbetsuppgifter kan vara att hantera bokningar av konferensrum och se till att rätt saker finns på plats, svara i telefon samt koppla samtal, ansvara för posthantering och e-post, ansvara för att besökare känner till eventuella säkerhetsrutiner med mera.

 

Våra receptionister inom bemanning

För att kunna hantera människor med allehanda frågeställningar och önskemål behöver receptionisten besitta en god servicekänsla och en förmåga att bemöta människor på ett vänligt och tillmötesgående sätt. Eventuella klagomål måste hanteras professionellt och utan att ta åt sig personligen. Receptionisten behöver ofta hålla många bollar i luften och vara beredd att rycka in snabbt i olika situationer, fortfarande med en positiv attityd. Vår personal är professionell och erfaren. Vi är mycket måna om våra kunder och att ni ska få rätt bemanning från början, därför lägger vi stor vikt vid att hitta rätt match för just er.