Kontakta Oss


Kontakta oss
Pack och plock - Bemanning Stockholm | Belwrk
3247
page,page-id-3247,page-child,parent-pageid-921,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
pack och plock arbete, bemanning

Pack och plock

 

Pack och plock är en viktig del inom exempelvis en e-handel. Här krävs noggrannhet, ordning och en väl fungerande struktur för att helheten ska fungera och att rätt varor kommer i rätt tid till rätt kund. Behöver ni fler händer som kan rycka in vid behov eller täcka upp för en längre tid? Vår personal besitter hög kompetens och vi kan erbjuda stor flexibilitet.


 

Pack- och plockarbete

Inom området pack och plock kan arbetsuppgifterna handla om orderplockarens, det vill säga att plocka ihop varor utifrån en plocklista, paketera dessa och se till att de går för utleverans till kunden. De kan även innebära packning av pall eller andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom logistik eller lagerhållning.

 

Vår personal inom pack och plock

För arbeten inom pack och plock är förmåga att både arbeta självständigt och i grupp en viktig egenskap, liksom noggrannhet samt färdighet i att strukturera och organisera sitt arbete väl. Behöver ni extra personal till pack och plock som kan rycka in vid behov eller täcka upp för en längre tid? Vår personal är professionell och erfaren. Vi är mycket måna om våra kunder och att ni ska få rätt bemanning från början, därför lägger vi stor vikt vid att hitta rätt match för just er.