Kontakta Oss


Kontakta oss
Bemanning Vikarie, Lärarvikarie - Belwrk
2547
page,page-id-2547,page-child,parent-pageid-921,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Lärarvikarier

 

Vi erbjuder en vikariepool med lärarvikarier och extraresurser. Våra vikarier får först åka ut till er och få en halv dags ”upplärning” där ni går igenom hur det funkar hos just er och vilka rutiner ni har. Detta för att de sedan enkelt ska kunna hoppa in och vikariera som lärare när det behövs.


 

Bemanningsföretag lärare

 

Vi erbjuder en vikariepool med lärarvikarier och extraresurser. Våra vikarier får först åka ut till er och få en halv dags upplärning där ni går igenom hur det funkar hos just er och vilka rutiner ni har. För detta kan variera på olika skolor och vi vill att det ska fungera när vår kandidat kommer ut och gör sitt jobb.
Ibland så kör det helt enkelt ihop sig. Några har semester samtidigt som någon annan blir sjuk. Då kan det vara skönt att veta att det finns en back up som vet vad han eller hon håller på med. Någon som känner er och er verksamhet.

Vi erbjuder kunniga och vana lärarvikarier som vet vad de gör och kan hjälpa till vid behov. De flesta av våra kunder idag har tre, fyra personer som är upplärda hos dem, på så sätt kan de vara säkra på att vi på Belwrk kan möta deras behov.

 

4 timmars kostnadsfri upplärning

 

Vi erbjuder en vikariepool med lärarvikarier och extraresurser. Våra vikarier får först åka ut till er och få en halv dags ”upplärning” där ni går igenom hur det funkar hos just er och vilka rutiner ni har. Denna tid bjuder vi på, för samtliga vikarier. När behovet sedan uppstår så vet ni att ni kan få dit en extra resurs som har koll på läget. Vad är det för kostnad om man vill anlita Belwrk och våra lärarvikarier? Våra lärarvikarier kostar från 275 kr i timmen Kontakta gärna oss så berättar vi mer!