Kontakta Oss


Kontakta oss
Bemanning lager, Bemanning logistik - Belwrk
937
page,page-id-937,page-child,parent-pageid-921,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Läs mer om vår Lager och Logistik

Lager och Logistik

Vi hjälper dig med bemanning inom lager och logistik oavsett om det gäller fysiska butiker eller e-handel. Vi har ett stort kontaknätverk i Stockholm med omnejd med bra kandidater som kan hoppa in på kort varsel om det skulle behövas. Låter det lockande?


 

 

Bemanning lager och logistik

 

Behöver ert företag hjälp med bemanning på lagret eller logistikavdelningen? Är det ett stort lager eller ett enmanslager? Inga problem, vi har ett gäng olika kandidater som kan hoppa in och jobba både på lager och med logistik. Vår personal har erfarenhet av både lager och logistik och kan komma till er under kort eller lång period. Behöver ni hjälp nu idag pga. hastig sjukdom eller behöver ni täcka upp på lagret och logistikavdelning i sommar när ordinarie personal ska ha sommarsemester? Ni behöver kanske hjälp under ett par dagar runt Black Friday då ni har ett extra tryck i er e-handel och därmed också lager?

 

Fullservicelösning e-handel

 

Vi erbjuder även en fullservicelösning för e-handlare där vi helt och hållet driftar din kundtjänst, lagerhållning och utskick. Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda när det gäller lager och logistiklösningar. Du kanske är intresserad av 3PL och tredjepartslager? Vi kan sköta hela lagret med hjälp av outsourcing såväl som bemanning under perioder.

 

Kontakta oss för offert

 

 

 


 

Logistik och lager som helhetslösning

 

Logistik kan vara svårt, speciellt när man har annat för sig, eller är ny på området. Vi hjälper er att bygga en helhetslösning som funkar. Hos oss kan ni få hjälp med allt från att bygga er webshop, till plock och pack av era varor och självklart även bokning av transporter.

 

Med hjälp av vårt systerbolag Headsite, har vi möjlighet att erbjuda en helhetslösning vi kallar för Webservice. I denna ingår allt från att bygga er webshop, hantera ert lager och er kundtjänst. Är ni bara intresserade av delar av detta, som exempelvis att lagra en pall med gods, så hjälper vi er med det också.

 

I våra tjänster ingår:

  • Lagerhållning
  • Bygga upp en webshop från grunden (om ni inte redan har en befintlig som ni vill fortsätta använda)
  • Administration av webshop
  • Lägga upp nya produkter i webshop
  • Fotografera nya produkter
  • Ta emot alla beställningar, plocka och packa
  • Utskick till era kunder på det mest kostnadseffektiva sättet. Då vi idag arbetar tillsammans med samtliga stora aktörer inom sändning av post, paket och pall ser vi alltid till att kostnadsbespara för våra kunder
  • Hantering av returer
  • Kundtjänst. Och för att göra det ännu enklare för er sätter vi gärna upp er kundtjänst här där vi enkelt hanterar samtal och mail från era kunder samtidigt som vi har stenkoll på era produkter. Läs mer om detta här.