Kontakta Oss


Kontakta oss
Kundtjänst Bemanning, Kundtjänstpersonal - Belwrk
929
page,page-id-929,page-child,parent-pageid-921,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Kundtjänst

Behöver du hjälp med personal till er kundtjänstavdelning? Vi har ett antal konsulter som är redo och upptränade. Vi har konkurrenskraftiga timpriser för kundtjänstarbetare som startar på 269kr per timme för långtidsbemanning. Låter det intressant?


 

Bemanning kundtjänst

 

Oavsett om er kundtjänstavdelning är stor och har många anställda, eller om det bara är en person som behövs för att hantera inkommande telefonsamtal och mail, vi hjälper dig! Vi har ett stort nätverk av kundtjänstmedarbetare med lång erfarenhet av arbete inom olika kundtjänstavdelningar i olika branscher. Vi hjälper dig att hitta rätt kandidat som passar in i er miljö och er kundtjänst.

Behöver du bemanning nu med en gång på grund av sjukdom t ex eller över sommaren när ordinarie personal har semester? Eller handlar det om att täcka upp när en i personalen går på tjänstledighet? Ni kanske har mycket att göra under vissa perioder och behöver sporadisk hjälp under en säsong? Oavsett anledning och tidsperiod så finns vi här och vi kan det här med bemanning.

 

Vill du läsa mer om outsourcing eller rekrytering inom kundtjänst?

 

 

Kontakta oss för offert

 


 

Så här ser vi på bemanning av kundtjänst

 

Kundtjänst är en viktig del av en verksamhet, det är här ni tar pulsen på vad folk tycker och tänker om era produkter och tjänster. Med över 20 års erfarenhet av kundbemötande så kan vi säga med stor säkerhet att er kundtjänst är i trygga händer. Vi tar hand om era kunder precis som om det vore våra egna. Vi svarar på allt ifrån enklare till svårare frågor och jobbar snabbt och effektivt.

 

Är ni ett mindre företag med få anställda och är extra känsliga vid till exempel sjukdom? Är ni ett större företag med lite annan prioritet där kundtjänsten kanske blir lidande? Är det extra viktigt för er att inte missa något samtal?

 

 

Hur det än ligger till hos just Er kan vi hjälpa till!

Vi kan enkelt hjälpa er med följande lösningar:

  • Vi kan hantera hela er kundtjänst, dvs. samtal, mail och övrig administration. Oavsett om er kundtjänst är liten eller stor så kan vi hjälpa till.
  • Har ni idag en kundtjänst som funkar bra men behöver extra hjälp under vissa perioder eller under ett möte där hela kontoret är med? Då kan vi hjälpa till med en backup lösning.
  • Har ni idag en växel som ni vill lägga ut, då tar vi över hela växeln och ser till att det alltid finns folk som kan svara.