Kontakta Oss


Kontakta oss
Bemanning Ekonomiassistent | Belwrk - Bemanning Stockholm
3243
page,page-id-3243,page-child,parent-pageid-921,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson-utanlogga1920X500

Ekonomiassistent

 

Ekonomiassistenten är en viktig sammanhållande länk på företagets ekonomiavdelning. Arbetsuppgifterna kan variera, från rent administrativa till nära samarbeten med ekonomichef och revisorer. Här efterfrågas ofta en bredd hos ekonomiassistenten i form av noggrannhet, flexibilitet, förmåga att ta initiativ och ansvar samt att ha ett bra ordnings- och siffersinne.

Behöver ni en duktig ekonomiassistent som kan rycka in vid behov eller täcka upp för en längre tid? Vår personal besitter hög kompetens och vi kan erbjuda stor flexibilitet.


 

Ekonomiassistentens jobb

Ekonomiassistenten ansvarar för kund-och leverantörsreskontra samt löpande bokföring. Ofta kan arbetet även innefatta avstämning av månads- och årsbokslut, momsredovisning och analysrapporter. Även visst beslutsfattande kan förekomma. Ekonomiassistentens områden kan exempelvis vara administration, redovisning, order, försäljning, personal, ekonomi, leverans, distribution med flera. Ekonomiassistentens uppgifter kan variera i ganska hög grad, då man på ett större företag utgör en del i en stor ekonomiavdelning medan man på ett mindre företag ofta jobbar nära ekonomichefen och fungerar som dess högra hand. Rollen som ekonomiassistent är bred och olika ansvarsområden kan ofta överlappa varandra.

 

Våra ekonomiassistenter inom bemanning

Som ekonomiassistent har man mycket eget ansvar i olika projekt och det är viktigt att vara självständig, strukturerad, ha bra ordningssinne, siffersinne och analysförmåga. Att vara uppmärksam, ha öga för detaljer och kunna se mönster och sammanhang är egenskaper som underlättar för att hitta differenser och fel.

Vår personal är professionell och erfaren. Vi är mycket måna om våra kunder och att ni ska få rätt bemanning från början, därför lägger vi stor vikt vid att hitta rätt match för just er.