Kontakta Oss


Kontakta oss
Våra referenser | Belwrk Bemanningsföretag Stockholm
941
page,page-id-941,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Referenser

Ta en titt på våra referenser här nedanför och några av de företag vi kunnat hjälpa hittills med olika lösningar. Med hjälp av hög kompetens, bra relationer och lång erfarenhet har vi underlättat för många företag i olika branscher. Behöver du också hjälp med att lösa bemanningsproblem?
Kontakta oss om du tror att vi kan hjälpa dig med bemanning eller outsourcing. Eller hör av dig om du har frågor på hur vår verksamhet fungerar – vi förklarar gärna vårt upplägg och hur vi arbetar.
Vi är ett bemanningsföretag utöver det vanliga – vi bryr oss extra mycket om att det ska bli en bra lösning för alla inblandade parter.

Selga_BW

Selga

 

Selga är en rikstäckande elgrossist som har butiker i hela Sverige. På inkommande samtal har man en växel där fyra telefonister svarar på hela 1500-2000 samtal dagligen. På Selga anlitas Belwrk för bemanning i växeln och den generella synen är att de tillgodoser behoven, samt kan lösa utmaningar på kort varsel.

 

– Belwrk känns familjära, tar bra hand om sin personal och är tillmötesgående, konstaterar Anneli Höög, Selga.

IA BON logga

IA BON

 

IA BON är ett Stockholmsbaserat företag som designar högkvalitativa UV-badkläder och strandkläder.

 

Vi är supernöjda med Belwrk.
Dom hjälper oss med lagerhantering och utskick till både privatkund från webbshop, samt B2B.
För oss är det viktigt att det packas snabbt, fint och med lite finess, och det görs det verkligen på Belwrk.

 

/IA BON

Smart-Senior1-1

Smart Senior

 

Smart Senior är en rabatt- och förmånsklubb för 55 plus som erbjuder hundratals rabatter från välkända företag. Idag har Smart Senior drygt 150 000 medlemmar.

 

Vi har samarbetat med Belwrk under flera år och det har fungerat smidigt. Belwrk är vår medlemsservice dit våra medlemmar hör av sig, via mail och telefon, när de har frågor om sitt medlemskap i Smart Senior eller vill ha hjälp att ta del av någon medlemsrabatt.

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Belwrk.

Ricoh

 

På Ricoh har de använt Belwrk för att extra bemanning och för att göra rekryteringar.
– Jag är jättenöjd och har anställt flera personer från Belwrk. Jag har velat anställa ännu fler men ibland är det någon annan som hunnit före och plockat dem, säger Elisabeth Kamryd, Administration Manager på Ricoh.

 

Ricoh är ett av världens största företag när det kommer till kontorsutrustning och kontorslösningar. I sex års tid har de använt sig av Belwrk när de är i behov av bemanning eller rekrytering.
– De har jättehög kvalitet överlag på personalen. Just nu har vi en kanontjej här som kommer från dem, säger Elisabeth Kamryd.
Hon rekommenderar gärna Belwrk.
– Absolut. De är ett litet bra företag som levererar bra personal, säger Elisabeth Kamryd.

Europeiska_Motor_BW

Europeiska motor

 

Europeiska Motor AB är en stolt återförsäljare av Toyota med flera fullserviceanläggningar i norra Stockholm och Gävle. Stort kundfokus och ständigt pågående arbete med att förbättra verksamheten präglar företaget.

 

– Vi använder personal från Belwrk till både permanenta bemanningar och vid behov. Belwrk förstår flexibilitet och kundnöjdhet. Det finns alltid en lösning och de tillsätter alla uppdrag med stort engagemang och kompetent personal, konstaterar Mattias Lysedal, CEM och Business Controller på Europeiska Motor AB.

Stockholms_brunnsbad_BW

Centralbadet

 

”Jag tycker att Belwrk har visat upp en unik förståelse för den flexibilitet och servicenivå som den moderna Spabranschen i dag kräver.”
Karl Plan, Vice VD, Centralbadet – Stockholms Brunnsbad

Bisnode_BW

Bisnode

 

Bisnode använder sig av Belwrk som underleverantör för deras kunders uppdrag.
– Samarbetet har funkat bra. De är duktiga och professionella och löser alla uppdrag, säger Julia Persson, kampanjledare på Bisnode Marknad.

 

Bisnode är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd till företag och privatpersoner. Belwrk hjälper deras kunder med vissa pack- och utskicksuppdrag samt att de ibland fungerar som en telemarketing-byrå.
– Vi har använt Belwrk länge och det har funkat bra hela tiden. Vi har inte sett någon anledning att byta. Sedan har de bra priser också, säger Julia Persson.
Även vid brådskande förfrågningar har Belwrk klarat av uppdragen och Julia Persson kan rekommendera företaget.
– Det skulle jag absolut göra, säger hon.

Titeldata_BW

Titeldata

 

Belwrk registrerar kuponger och hjälper till med telefonerna när Titeldata behöver förstärkning.
– Jag har jobbat med dem förut. De har erfarenhet av att jobba med tidningar och finns i närheten, säger Marie Ljunggren, kundtjänstchef på Titeldata.

 

Titeldata hjälper förlag att nå fler personer med sina tidningar. Dessutom kan de administrera prenumerationer. De ringer till Belwrk när de behöver backup vid telefonerna eller hjälp att registrera kuponger.
– Det är bra människor som jobbar där. Belwrk verkar noga med vilka de tar in. Alla är kunniga, hjälpsamma och vill lära sig. Dessutom tycker de att det är roligt, säger Marie Ljunggren.
De är mycket nöjda med samarbetet.
– Närheten, kunskapen och flexibiliteten är största fördelarna. De ser alltid till att kunna hjälpa till på snabbaste och bästa möjliga sätt, säger Marie Ljunggren.