Kontakta Oss


Kontakta oss
Lediga tjänster Stockholm | Belwrk, Bemanning och Rekrytering
945
page,page-id-945,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
administrativ assistent

Lediga tjänster

 


 

Lediga jobb Stockholm

Är du på jakt efter ett nytt jobb? Har du erfarenhet av arbete inom kundtjänst, lager, ekonomi, reception eller liknande?
Vi är ett rekryteringsföretag med lång erfarenhet och därmed stort nätverk, där vårt viktigaste jobb är att hitta rätt person till rätt arbetsgivare. Vi gör vårt yttersta för att matcha dig med en arbetsplats där vi ser att du skulle passa in och kunna göra ett bra arbete. Vi följer upp all rekrytering, och ser till att du som söker och får ett nytt jobb via oss som förmedlare, känner att du får det som behövs för att få en bra start på det nya jobbet.

 

Jobb inom lager, administration, kundservice och ekonomi m.m.

Om du söker ett jobb i Stockholm med omnejd, med inriktning på kundtjänst, ekonomi eller reception, ta kontakt med oss genom att ringa oss eller klicka på knappen här nedanför för att visa ditt intresse. Vi har också stundtals flera lagerjobb där vi gärna blir bron mellan dig som kandidat och arbetsgivaren.
Ta chansen och kontakta oss, så hör vi av oss för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.